Vrouw Man

Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen. Op dit e-mailadres informeren wij u over uw profiel, ons product en onze service.

Op dit moment zijn er 2710 profielen online

De minimale leeftijd voor deelname aan koningsdate.nl is 18 jaar. Wij hebben deze dienst zoveel mogelijk geschikt gemaakt voor pc, laptop, notebook, handheld, mobiele toestellen (smartphones) en tablets. Mocht je problemen ondervinden met de weergave van koningsdate.nl op jouw device, neem dan direct contact op met ons support team. De profielen op koningsdate.nl zijn deels fictief, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk.

koningsdate.nl is een contact site voor mannen, vrouwen en stellen die spannend contact of avontuur zoeken. Wil je zelf contacten leggen, dan dien je een profiel aan te maken en deze eventueel van foto's te voorzien. Het aanmelden (het aanmaken van een account) op koningsdate.nl is 100% gratis. Eenmaal aangemeld kun je als gebruiker contact zoeken met andere gebruikers door middel van het versturen van (flirt) berichten. Als nieuwe gebruiker kun je gratis 5 flirt berichten versturen.

Elke gebruiker kan rekenen op uitstekende service. Voor vragen of advies is ons support team 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Je vraag wordt altijd met zorg en discretie behandeld en je krijgt binnen 24 uur antwoord.

Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met software als Netnanny, Cyberpatrol of Cybersitter. koningsdate.nl © 2010 - 2016 Alle rechten voorbehouden.